Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app

Top 5 Beste Beleggen Apps 2024

Mobiel Beleggen app, beste aandelen app, beste beleggingsapp, online beurs app voor beginners

Beleggen kan overal. Met een beleggen app en een smartphone of tablet kun je altijd mobiel beleggen op de beurs, waar je ook bent. Maar welke aandelen app is het beste? Wij hebben hier de beste online beleggingingsapps voor je verzameld. In deze top 5 beste beleggingsapps zie je welke beurs app het beste bij jou past. Zo kun je gelijk aan de slag en ben je vandaag nog mobiel aan het beleggen!

1. DEGIRO Beleggen App - Beste Beleggingsapp 2024

Bovenaan onze lijst staat de online beleggen app van DEGIRO. De gebruiksvriendelijkheid van deze aandelen app is simpelweg niet te verslaan. Of je nou wilt leren beleggen of een ervaren mobiel belegger bent, deze app doet het allemaal. Niet voor niets dat deze beleggingsapp meerdere awards in de wacht sleepte. Met 950.000 online beleggers die je voorgingen is DEGIRO dan ook een van de snelst groeiende brokers van Nederland. De beleggingsapp is snel, betrouwbaar, overzichtelijk en toch zeer uitgebreid.

Voordelen
Zéér lage tarieven: DEGIRO is een van de voordeligste brokers
Keuze uit meer dan 60 markten over de hele wereld
Beleggingsapp met bijzonder hoge gebruiksvriendelijkheid
Gratis aanmelding
Geen minimumbedrag

Al deze factoren zorgen ervoor dat de mobiel beleggen app van DEGIRO ook bij ons op nummer één staat. Probeer online beleggen met DEGIRO en download nu gratis deze aandelen app!

 Beleggen kent risico op verlies.

2. MEXEM Mobiel Beleggen App

Met de beleggingsapp van MeXem haal je een krachtig platform in huis. Deze beleggen app biedt een groot aanbod professionele tools voor de ervaren belegger. Ook blijft het ondanks het uitgebreide functiepakket altijd heel eenvoudig om snel je portfolio te checken. Het aantal functies en tools voor analyses is erg groot, net als het aanbod beurzen en handelsmarkten. Over het algemeen kunnen wij over deze beleggen app zeggen dat hij wel even wennen is maar daarna zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus als jij bereid bent de tijd erin te investeren, heb je een hele krachtige aandelen app in handen.

Voordelen
Extreem lage tarieven
Groot aanbod handelsmarkten
 Professionele tools
Zeer complete beleggingsapp
Wereldwijd aanbod van meer dan 150 beurzen in meer dan 33 landen en 23 valuta’s

Nadelen
x Je doet er misschien iets langer over om alle functies onder de knie te krijgen (maar beginnende beleggers krijgen stap voor stap coaching in deze aandelen beleggen app)

Heb jij al wat ervaring met online beleggen en zoek je een beleggen app die écht alles kan op het gebied van mobiel beleggen? Dan is de Mexem aandelen app een must have!

3. Plus500 Beleggen App

De Plus500 mobiele beleggingsapp is ook een zeer fijne aandelen app van een van de grotere brokers. De focus ligt bij Plus500 op handel in CFD’s. Daarom is deze beleggen app onmisbaar voor iedereen die in CFD’s handelt. Daarnaast biedt de mobiel beleggen app ook uitstekende mogelijkheden voor iedereen die wilt oefenen met beleggen. Zo kun je leren beleggen met €40.000 fictief vermogen en altijd makkelijk heen en weer switchen naar echt geld. Ondanks dat deze broker Engels is, wordt de app volledig in het Nederlands aangeboden. Hiermee hebben ze echt een streepje voor op andere buitenlandse brokers. Met een minimumbedrag van 100 euro is hij ook voor veel verschillende beleggers zeer toegankelijk.

Voordelen
Klantenservice reageert snel en is altijd bereikbaar
Grote internationale broker met volledig Nederlandse beleggen app
Ongelimiteerde demo account om te leren beleggen voor beginners
Beleggingsapp met gigantisch aanbod beleggingsproducten

Nadelen
x
 Niet de beste aandelen app voor als je nog geen ervaring hebt met CFD’s
x 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s

De Plus500 mobiel beleggen app werkt met zowel iOS als Android. Probeer deze betrouwbare en handige beleggingsapp snel zelf!

 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s

4. Centraal Beheer Beleggingsapp  

De Centraal Beheer beleggen app is ook een serieuze kandidaat voor iedereen die wilt (beginnen met) beleggen. Mobiel beleggen was nog nooit zo makkelijk, omdat deze app een hoop zorgen voor je uit handen neemt. Je hebt snel inzicht in al je beleggingen en kunt met gemak fondsen aankopen en verkopen, waar je ook bent. Ook bij de Centraal Beheer beleggingsapp kun je terecht voor relatief kleine bedragen. Als enige minpuntje moeten we noemen dat de klantenservice van deze aandelen app van Centraal Beheer soms wat te wensen over laat.

Voordelen
Snel en gemakkelijk inzicht in al je fondsen
Alles op één plek voor Centraal Beheer klanten
Ook voor kleinere bedragen kun je terecht in deze beleggingsapp
Gemaksbeleggen: laat Centraal Beheer het werk voor je doen

Nadelen
x
Klantenservice reageert niet altijd even snel

Zoek jij een snelle, intuïtieve aandelen app om altijd online te kunnen beleggen? Download dan snel de Centraal Beheer Beleggingsapp!

5. LiteBit App – Beste Crypto Beleggingsapp

Voor mobiel beleggen specifiek in cryptocurrency kan je simpelweg niet om de beleggingsapp van LiteBit heen. Niet voor niets werd Litebit vorig jaar verkozen tot beste crypto broker door het publiek. De beleggen app werkt simpel en snel en telt al meer dan 800.000 gebruikers. In de LiteBit crypto beleggingsapp kun je meer dan 50 verschillende cryptocurrencies verhandelen. Je portfolio is altijd snel en overzichtelijk in te zien, waar je ook bent. Daarnaast kun je handige updates instellen, afgestemd op jouw wensen. Zo krijg je alleen de meldingen op je smartphone die je wilt.

Voordelen
Groot aanbod cryptocurrencies (meer dan 50)
Betalen met iDeal, Creditcard of Bancontact
Uitstekende support helpdesk

Nadelen
x
 Uitsluitend gericht op cryptocurrency

Voor iedereen die handelt in cryptocurrency is dit dé online beleggen app die je moet hebben: altijd en overal inzicht in je crypto portfolio. Download deze beleggingsapp nu zelf!

Aan de slag met beleggingsapps!

Er zijn een hoop redenen om mobiel te beleggen met een belegen app. Je bent altijd en overal op de hoogte van jouw beleggingen en bent niet gebonden aan een PC of laptop als je even snel je portfolio wilt inzien of aanpassingen wilt maken. Daarnaast is er voor ieder wat wils: of het nou gaat om een aandelen app voor beginners die willen leren beleggen, ervaren beleggers die professionele tools in een app willen of gebruikers die zich specifiek richten op CFD’s: er is altijd een beleggingsapp die bij je past. Het aanbod is divers en wordt bovendien alleen maar groter. Welke beleggen app uit dit overzicht ga jij proberen?