Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app » BUX Zero app

BUX Zero Aandelen Beleggingsapp

BUX Zero app, BUX Zero gratis aandeel

Hij bestaat pas sinds 2019, maar is inmiddels al niet meer weg te denken: de BUX ZERO app. Deze aandelen app is een van de betere opties voor de beginnende belegger door zijn lage kosten en gebruiksgemak. Bovendien kan je een BUX ZERO gratis aandeel krijgen t.w.v. 200,-. Hoe dat precies werkt, wat de app goed maakt en of er ook nadelen zijn, lees je hier!

Wat is BUX ZERO?

De BUX ZERO app is er dus vooral voor beginnende beleggers. Met deze gebruiksvriendelijke aandelen app raak je al snel wegwijs in de wereld van het beleggen. Ook biedt de app zéér lage tarieven en kan je met lage bedragen al aan de slag, ideaal voor beginners dus. Als je wordt uitgenodigd door iemand die al een account heeft ontvang je bovendien het BUX ZERO gratis aandeel! De waarde van dit BUX ZERO gratis aandeel is zelfs maximaal €200,-.

De BUX ZERO app: Beleggen 

De BUX ZERO beleggen app is een van de weinige aanbieders van commissievrij beleggen. Je betaalt dus geen transactiekosten bij het handelen in aandelen. De beleggen app werkt zeer eenvoudig en ziet er gelikt uit. Je vindt al snel je weg binnen de aandelen app. De keerzijde hiervan is dat de mogelijkheden om uitgebreide analyses te maken beperkt zijn, maar het is tenslotte een aandelen app voor beginners.

BUX Zero app, BUX Zero gratis aandeel app

Voor- en nadelen

Lage kosten
Gebruiksvriendelijk
BUX ZERO gratis aandeel

 x Geen uitgebreide analyses

BUX ZERO Betrouwbaar? 

 Je wilt natuurlijk weten of jouw geld veilig is bij het gebruik van deze beleggen app. BUX staat onder toezicht van de AFM. Bovendien wordt je geld beheerd via ABN AMRO Clearing, wat betekent dat je tot een bedrag van €100.000 verzekerd bent bij een faillissement. Wij bestempelen BUX dus als betrouwbaar!

Instaleer snel de BUX ZERO app!

Als jij als beginnende belegger op zoek bent naar een eenvoudige en voordelige beleggen app, is BUX Zero echt iets voor jou. Door de lage minimum inleg en kosten kan je aan de slag met beleggen zonder al te veel risico te nemen. Benieuwd? Download dan nu de app in jouw store!