Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app » Centraal Beheer app

Centraal Beheer App – Fondsbeleggen en Gemaksbeleggen

Centraal Beheer App, beleggingsapp, aandelen app, mobiel beleggen

In deze blog vertellen we je de ins en outs van de aandelen app van Centraal Beheer. Met de Centraal Beheer app wordt mobiel beleggen makkelijk en laagdrempelig gemaakt. Maar wat betekent dat precies? En hoe werkt de beleggingsapp van Centraal Beheer precies? Je leest er alles over in deze blog.

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer levert allerlei financiële diensten, waaronder ook (mobiel) beleggen. Met de beleggingsapp van Centraal Beheer wordt beleggen eenvoudig gemaakt. Zonder al te veel voorkennis en kosten kun je aan de slag met mobiel beleggen in de Centraal Beheer app.

Beleggen met Centraal Beheer app

Hoe werkt de beleggingsapp van Centraal Beheer? Na het aanmaken van een account krijg je een aantal vereenvoudigde keuzes. Zo vraagt de app je om het in te leggen bedrag (eenmalig of periodiek), je doelbedrag en welk risicoprofiel je wilt. In combinatie met de minimum inleg van 0 euro is deze aandelen app dus zeer geschikt voor beginners. Bij de 5 risicoprofielen worden ook 5 rendementspercentages vermeld, maar dit wordt verder niet toegelicht. Het fijne van deze beleggen app is dus wel dat Centraal Beheer het werk doet en je er verder geen tijd in hoeft te steken.

Centraal beheer app

Voor- en nadelen van Centraal Beheer beleggingsapp

Zeer laagdrempelig, geschikt voor beginners
Bijzonder voordelig

x Geen hele diverse opties, ook geen duurzame opties
x Klantenservice laat soms te wensen over

Centraal Beheer beleggingsapp betrouwbaar? 

Belangrijke vraag is natuurlijk ook of de aandelen app van Centraal Beheer wel betrouwbaar is. Centraal Beheer valt onder een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland: Achmea. Je hoeft dus niet te verwachten dat er hele vreemde dingen gaan gebeuren. Wel is de aandelen app wat onduidelijk over wat de verschillende risicoprofielen precies inhouden.

Start met beleggen met Centraal Beheer beleggingsapp!

De beleggingsapp van Centraal Beheer is ideaal voor beginners die eens willen proberen te beleggen. Je kunt snel uit de voeten met de basis en Centraal Beheer doet het ingewikkelde werk. Ook de lage kosten maken Centraal Beheer interessant. Wil jij beginnen met beleggen op een snelle en makkelijke manier? Dan is de Centraal Beheer app een van de beste beleggingsapps!