Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app » Degiro app

DEGIRO APP – Bekroond tot Beste Beleggingsapp 2024

DEGIRO app Mobiel Beleggen app, aandelen app, beste beleggingsapp

De DEGIRO app is sinds jaar en dag een van de bekendste Nederlandse aandelen apps. Dat is niet gek, want met meer dan 2.5 miljoen rekeningen is DEGIRO de grootste broker van Nederland. Maar wat kan je nu precies verwachten van de beleggingsapp van DEGIRO? En sluit de app aan bij jouw specifieke wensen? In deze blog lees je alles over de voor- en nadelen van de mobiel beleggen app van DEGIRO!

Over DEGIRO

In 2008 werd DEGIRO in het leven geroepen door een aantal oud-werknemers van Binck. Inmiddels zijn ze dus uitgegroeid tot de grootste broker van het land en is de app zelfs bekroond tot beste beleggingsapp van 2020.

Beleggen met DEGIRO app

De DEGIRO app is overzichtelijk en werkt eenvoudig. Beleggers kunnen hun portefeuille snel raadplegen in deze aandelen app. Wat de app ook onwijs populair maakt zijn de extreem lage tarieven. De mobiel beleggen app van DEGIRO is prima geschikt voor beginners, maar richt zich wel wat meer op de belegger met wat ervaring. Zo is dit bijvoorbeeld geen aandelen app die je stap voor stap van advies voorziet. Als je echter al redelijk bekend bent met mobiel beleggen is dit een van de beste aandelen beleggingsapps. De app wordt dan ook alom geprezen om zijn gebruiksgemak en dus de lage tarieven.

DEGIRO app, beleggingsapp, aandelen app, mobiel beleggen

Voor- en nadelen van DEGIRO app 

Zéér voordelige beleggen app
Uitstekende klantenservice
Snel, stabiel en overzichtelijk

x Het adviserende aspect is in mindere mate aanwezig
x Geen beleggen app met demo-account (fictief geld)

DEGIRO beleggingsapp betrouwbaar? 

 Is de aandelen app van DEGIRO betrouwbaar? Aangezien het om een zeer groot platform gaat dat meerdere prijzen heeft gewonnen, kunnen wij stellen dat DEGIRO betrouwbaar is. Bovendien staat DEGIRO onder toezicht van AFM in Nederland en BaFin in Duitsland. Beide staan bekend als strenge toezichthouders, dit draagt dus bij aan de betrouwbaarheid van DEGIRO.

Start met beleggen met DEGIRO app! 

Al met al kunnen we zeggen dat de beleggingsapp van DEGIRO zeer goed werkt. De app is betrouwbaar, snel, zeer uitgebreid en toch overzichtelijk. Voor een beetje belegger is deze app onmisbaar, dus installeer ‘m nu en begin met mobiel beleggen!