Home » Beleggen app » eToro app

eToro App – Social/Copy Trading App

etoro trading app, social trading app

Met de eToro app haal jij iets unieks in huis: deze mobiel beleggen app biedt namelijk iets genaamd social trading. Dat betekent dat jij binnen de aandelen app met andere beleggers in contact kunt komen. Sterker nog, je kunt de app zo instellen dat de handelingen van succesvolle beleggers automatisch door jou worden nagebootst. In deze blogs bespreken we alle details van de eToro app en kom je alles te weten over bijvoorbeeld gebruiksgemak, kosten en betrouwbaarheid van eToro!

Waarom eToro?

eToro is een van ’s werelds meest vooraanstaande brokers. Daarnaast. Bieden zij dus de mogelijkheid tot social trading en hebben ze als het ware een eigen social network gecreëerd binnen de beleggen app. Dit stelt je in staat om als het ware ‘af te kijken’ bij succesvolle beleggers en hier je voordeel mee te doen. Daarbovenop biedt de eToro app de mogelijkheid om te oefenen met een demo-account, met daarin €100.000 fictief vermogen.

eToro betrouwbaar? 

eToro is vanaf 2007 tot nu uitgegroeid tot een van de grootste online brokers ter wereld, met miljoenen gebruikers wereldwijd. Je geld wordt extern beheerd en is dus veilig bij een faillissement. Daarnaast staat eToro onder officieel toezicht van meerdere toezichthouders. Wij stellen dus dat de app betrouwbaar is.

Waarin kun je beleggen bij eToro? 

De beleggingsapp van eToro biedt een groot aantal verschillende handelsmarkten. Zo kun je natuurlijk beleggen in aandelen, maar ook forex/valuta’s en cryptocurrencies behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt de beleggen app handelsmarkten voor CFD’s (Contracts for Difference) en ETF’s (Exchange Traded Funds). Erg fijn om alles op één plek te hebben!

eToro app: de voor- en nadelen  

Social trading: leer van andere beleggers in de app
Lage kosten
Gratis demo-account om mee te oefenen

x Soms wat langere wachttijden bij de helpdesk

Begin nu met beleggen met de eToro app 

We hopen dat je na het lezen van deze blog benieuwd bent geworden naar de beleggen app van eToro. Wij raden je in ieder geval zeker aan om de app zo snel mogelijk te installeren en te beginnen met beleggen met eToro. Veel succes!