Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app » LiteBit app

LiteBit App – Beste Crypto App

Litebit app - Crypto app, Cryptocurrency app

Wie een beleggen app zoekt die zich specifiek richt op cryptocurrency, komt al snel de LiteBit app tegen. Wil jij voordat je eraan begint eerst weten hoe deze crypto app werkt, wat de voor- en nadelen zijn en of hij betrouwbaar is? Dan ben je hier op de juiste plek. In deze blog vind je namelijk alle informatie over de Litebit Cryptocurrency app.

Over LiteBit

LiteBit is dus zoals gezegd een beleggen app speciaal voor bitcoin en andere cryptocurrencies. Litebit is opgericht in 2013 en is inmiddels uitgegroeid tot een grote broker in cryptocurrency. Het Nederlandse bedrijf telt al ruim 700.00 klanten. In 2019 waren ze de gelukkige winnaar van de beste crypto broker award. Als je in cryptocurrency handelt kan je dus echt niet meer om de mobiel beleggen app van Litebit heen!

Beleggen met LiteBit crypto app

Een account bij LiteBit aanmaken is in een paar minuten gebeurd. Het doel van de LiteBit app is het vereenvoudigen van het handelen in cryptocurrencies. Dat is dan ook terug te zien in de overzichtelijke interface. De crypto app werkt prettig en snel. Je kunt er handelen in meer dan 50 verschillende cryptocurrencies, je portfolio bekijken en de koersen in de gaten houden. Daarnaast heeft Litebit zelf een beheersysteem ontwikkeld waarin je elke cryptocurrency gemakkelijk kunt opslaan. Dit maakt alles een stuk makkelijker!

Litebit app Crypto, cryptocurrency app

Voor- en nadelen van LiteBit app

Eigen beheersysteem: een zogenaamde self-hosted wallet
Zeer goede klantenservice en support (ook bereikbaar op Whatsapp)
Uitstekend geschikt voor beginners

x Niet de meest voordelige broker

LiteBit betrouwbaar?

Belangrijke vraag is natuurlijk ook of de beleggen app van LiteBit betrouwbaar is. Met meer dan 700.000 gebruikers en een meerdere gewonnen prijzen kunnen we zeggen dat Litebit een grote en stabiele partij is. Ook wordt alle gevoelige informatie die tijdens het gebruik van de app wordt uitgewisseld goed versleuteld. Wij beschouwen de LiteBit dus als betrouwbaar.

Handel nu in cryptocurrencies met LiteBit app!

Ben jij actief in de wereld van bitcoin en andere cryptocurrencies, of ben je van plan dat te worden? Dan is de mobiel beleggen app van Litebit zeker iets voor jou. Probeer ‘m snel!