Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app » MeXem app

MeXem App – Beleggen zonder grenzen tegen lage tarieven!

Mexem app

In deze blog behandelen we de aandelen App van Mexem. Wat is de Mexem app voor mobiel beleggen app? Hoe werkt hij precies en voor wie is hij bedoeld?  Dat lees je in deze blog. Ook vertellen we je wat over de geschiedenis van Mexem en de betrouwbaarheid van deze beleggen app dus lees snel verder!

Over MeXem

MeXem is sinds augustus 2018 actief op de Nederlandse markt. Dat lijkt misschien wat kort, maar vergis je niet. Het is namelijk een internationale broker met al 34 jaar ervaring. Met de aandelen app van MeXem haal je een beleggen app in huis die zeer uitgebreid is tegen lage tarieven.

Beleggen met MeXem app

Hoe werkt de Mexem app? Deze beleggen app biedt een hele hoop mogelijkheden. Allereerst is het aanbod handelsbeurzen en producten enorm. De aandelen app biedt keuze uit meer dan 100 beurzen uit meer dan 30 landen. Daarnaast vind je in deze beleggen app zeer geavanceerde (analyse) tools. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos, en daardoor kan hij voor de beginnende belegger een beetje verwarrend lijken. Maar als je bereid bent er tijd in te steken, heb je echt een uitstekende aandelen app in handen tegen zéér lage tarieven!

MeXem app mobiel, beleggingsapp, aandelen app

Voor- en nadelen van MeXem app 

Enorme hoeveelheid handelsmarkten
Een van de voordeligste brokers
Zeer uitgebreid functiepakket

x De aandelen app vergt wat tijd om te leren kennen
x De app uitproberen met een demo-account kan pas als je een echt account hebt

MeXem beleggingsapp betrouwbaar? 

De betrouwbaarheid van Mexem wordt op diverse manieren gewaarborgd. Het gebruikte handelsplatform is Interactive Brokers, wat betekent dat jouw aandelen veilig zijn bij een eventueel faillissement, zoals de Amerikaanse regelgeving dat voorschrijft. Ook is je rekening volgens de regels van het SIPC beschermd tot 500.000 dollar. Hierdoor kan de Mexem beleggen app als betrouwbaar bestempeld worden.

Start met beleggen met MeXem app! 

Als je al een beetje ervaring hebt met mobiel beleggen, dan is de beleggingsapp van Mexem zeker iets voor jou. De combinatie van de zeer lage tarieven en het uitgebreide functiepakket maakt dit een van de beste beschikbare beleggingsapps. Ontdek zelf de kracht van deze app en download ‘m nu!