Ga naar de inhoud
Home » Beleggen app » Plus500 app

Plus500 App – Populaire CFD Beleggingsapp

Plus500 Mobiel Beleggen app, beleggingsapp

Wie zich bezighoudt met mobiel beleggen, en dan in het bijzonder in CFD’s, heeft vast wel eens van de Plus500 app gehoord. In deze blog zoomen we wat verder in op deze aandelen app. Hoe scoort hij bijvoorbeeld op punten als gebruiksgemak, mogelijkheden en betrouwbaarheid? Na het lezen van deze blog weet je alles over de ins en outs van de Plus500 beleggingsapp!

Let op! 76,4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s.

Over Plus500

Plus500 is een broker die zich richt op CFD’s. CFD’s (contract for difference) zijn eigenlijk contracten voor waardedalingen of -stijgingen. Dat betekent dat je tijdens het handelen inspeelt op deze verschillen, en de aandelen niet daadwerkelijk in je bezit krijgt. Plus500 is een beursgenoteerd bedrijf, actief sinds 2008. Het heeft kantoren in onder andere Engeland, Australië, Cyprus en Singapore.

Beleggen met Plus500 app 

Zoals gezegd handel je met deze beleggen app dus in CFD’s. De beleggingsapp van Plus500 is ontwikkeld met aandacht voor snelheid en overzichtelijkheid, en dat merk je tijdens het gebruik. Beleggers die ervaring hebben met CFD’s kunnen zeker direct uit de voeten met de Plus500 app. Nog geen ervaring? Geen probleem! De Plus500 beleggen app biedt ook de mogelijkheid tot oefenen met een demo-account. Binnen een minuut heb je een account aangemaakt en kan je aan de slag met 40.000 euro fictief geld.

Plus500 Mobiel Beleggen app, plus500 app

Voor- en nadelen van Plus500 beleggingsapp

Gratis demo-account voor CFD-beginners
Zeer overzichtelijke, snelle en gebruiksvriendelijke app
Buitenlandse broker, maar volledig Nederlandse aandelen app

x De risico’s van het handelen in CFD’s zijn hoog

Plus500 app betrouwbaar? 

Is de Plus500 aandelen app betrouwbaar? Wij zeggen van wel. Plus500CY is een groot, beursgenoteerd bedrijf en is geautoriseerd en gereguleerd door de CySEC (#250/14). Dit is een belangrijke financiële toezichthouder, met het beschermen van het geld van de klant als een van de voornaamste taken.

Start met beleggen met Plus500 app! 

Zoek jij een app waarmee je kunt handelen in CFD’s, waar je ook bent? Of heb je juist nog geen ervaring met CFD’s en wil je die wereld leren kennen met een demo-account? In beide gevallen kunnen wij de mobiel beleggen app van Plus500 zeker aanraden. Download ‘m nu in de App Store of Google Play Store!

 Risicowaarschuwing: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren