Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening » Brand New Day

Brand New Day Beleggingsrekening | Pensioen Beleggen

Brand New Day beleggingsrekening openen, pensioen beleggen brand new day

Beleggen met het oog op de toekomst! Dat is waar het om draait bij de Brand New Day beleggingsrekening. Bij deze pensioenbank is het dus de bedoeling dat je beleggingen rendement opbouwen waar je op een later moment van kunt profiteren. Voor de meeste mensen zal dit dus zijn als ze met pensioen gaan. Maar hoe werkt Brand New Day beleggen precies, en wat zijn de voor- en nadelen? Daar gaan we in deze blog naar kijken.

De Brand New Day Beleggen: Voor wie is het? 

Voor wie is de Brand New Day beleggingsrekening precies geschikt? Zoals gezegd draait het hier vooral om pensioen beleggen. Brand New Day beleggen is er vooral voor:

  • Mensen die niet actief willen beleggen maar dit willen laten doen
  • Mensen die meer rendement willen opbouwen dan op een spaarrekening
  • De beginnende belegger die wil leren hoe alles werkt
  • De lange termijn belegger

Hoe open ik een Brand New Day Beleggingsrekening? 

Een Brand New Day beleggingsrekening openen is makkelijk en snel. Dit komt vooral door de assistentie die je krijgt met de speciaal hiervoor ontwikkelde tool van Brand New Day. Deze helpt nieuwe klanten stap voor stap bij het registreren en het aanmaken van een rekening. Het is een zeer duidelijk proces en binnen een paar minuten kan je beginnen met beleggen. Bovendien zijn er geen afsluitkosten dus open jij je rekening helemaal gratis!

Brand New Day beleggingsrekening openen, pensioen beleggen brand new day

Brand New Day Beleggen: Wat zijn de voordelen?

Geen hoge kosten
Zeer makkelijk in gebruik
Klantenservice reageert snel
Beleggen zonder er veel tijd aan kwijt te zijn

Gratis Brand New Day Beleggingsrekening openen?

Hopelijk weet jij nu meer over Brand New Day beleggen en kan je niet wachten om je eigen rekening te openen en te beginnen met beleggen. Zoals gezegd is beleggen bij Brand New Day niet alleen makkelijk en snel, maar ook nog eens heel voordelig. Open dus vandaag nog je eigen Brand New Day rekening! Na het registreren hoef je weinig meer te doen, er wordt namelijk voor je belegd. Zo ben jij er weinig tijd aan kwijt! Succes.