Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening » BUX Zero

BUX Zero Beleggingsrekening: Beleggen in Aandelen

Bux zero beleggen, bux zero beleggingsrekening

BUX Zero Beleggen? De BUX Zero beleggingsrekening raakt steeds bekender in Nederland. Inmiddels maken er al meer dan 200.00 mensen gebruik van. In veel gevallen zijn dat mensen die volledig nieuw zijn in de wereld van beleggen. Misschien geldt dat ook voor jou en wil je er eerst meer over weten. Daarom leggen wij in deze blog de Bux Zero app onder de loep. We kijken naar hoe die werkt, hoe je ermee begint en of de ‘Zero’ claim van Bux klopt: zijn er daadwerkelijk geen kosten aan verbonden?

BUX Zero beleggingsrekening: voor wie is het? 

BUX Zero beleggen is er voor verschillende doeleinden. Wanneer is het wat voor jou?

  • Als je kleine bedragen wilt inleggen
  • Als je zelf actief wilt beleggen
  • Als je beleggen wilt uitproberen zonder gelijk veel kosten te hebben
  • Als je de basis van beleggen wilt leren

Hoe open ik een BUX Zero beleggingsrekening? 

Een BUX Zero beleggingsrekening openen is snel en simpel. BUX Zero beleggen werkt alleen met een smartphone app, er is geen omgeving voor desktops. Bij de registratie zijn alle stappen helder uitgelegd en na het invullen van je gegevens kan je binnen een paar minuten aan de slag met aandelen kopen.

BUX Zero Beleggen: Wat zijn de voor- en nadelen? 

0% Commissie op Aandelen en ETF’s
Prachtige, overzichtelijke beleggingsapp
Ideale aandelen app voor de beginnende belegge

x Geen desktop omgeving

Wat zijn de kosten van een BUX Zero beleggingsrekening? 

Waarschijnlijk vraag je je af of BUX Zero beleggen daadwerkelijk gratis is. Het antwoord is dat het inderdaad (zo goed als) kosteloos is! De zogenaamde Zero orders, die 1 keer per dag worden verwerkt, zijn commissievrij. Voor direct verwerkte orders wordt wel commissie gerekend. Tel daarbij op dat er géén kosten zijn voor registreren of geldtransacties, en je kunt concluderen dat je inderdaad kostenvrij kunt beleggen met BUX Zero.

Open direct een gratis beleggingsrekening bij BUX Zero! 

Wij snappen goed dat de gebruikersaantallen van BUX zo snel groeien, en raden jou aan om vandaag nog te beginnen met BUX Zero beleggen! We wensen je veel plezier en succes.