Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening » Centraal Beheer

Centraal Beheer Beleggingsrekening

Centraal beheer beleggingsrekening, centraal beheer beleggen

Als verzekeraar is Centraal Beheer al lange tijd bekend. Wat minder mensen weten is dat dit bedrijf veel meer diensten biedt, waaronder de Centraal Beheer beleggingsrekening. In deze blog kijken we wat Centraal Beheer beleggen precies inhoudt, voor wie het is en wat de voor- en nadelen zijn. Verder behandelen we het proces van een Centraal Beheer beleggingsrekening openen. Na het lezen weet jij precies wat je moet doen en kan je aan de slag gaan met beleggen!

Is Centraal Beheer beleggen iets voor mij? 

Centraal Beheer beleggen wil beleggingen voor een breed publiek toegankelijk maken, en richt zich daarbij vooral op mensen met weinig tijd voor of kennis van beleggen. Deze vorm van passief beleggen kom je bij Centraal Beheer vooral tegen onder de naam gemaksbeleggen. Dit houdt in dat jij zelf niet het daadwerkelijke beleggen uitvoert. Dit doet Centraal beheer voor je. Ideaal als je rendement wilt opbouwen met je spaargeld maar zelf niet de tijd hebt om te beleggen, of dat simpelweg niet wilt. Daarnaast zal het ‘maatschappelijk verantwoord beleggen’ aspect van Centraal Beheer veel mensen aanspreken.

Hoe kan ik een Centraal Beheer Beleggingsrekening openen? 

Bij Centraal Beheer beleggen heb je je beleggingsrekening zó aangemaakt. Nadat je op ‘start nu’ hebt geklikt wijst alles zich eigenlijk vanzelf. Je hebt de keuze tussen fondsbeleggen en gemaksbeleggen, en elke stap is voorzien van een heldere uitleg.

Centraal beheer beleggingsrekening, centraal beheer beleggen

Voordelen van beleggen bij Centraal Beheer  

Lage minimum inleg
Handige app beschikbaar
Zeer makkelijk passief beleggen

Wat zijn de kosten van Centraal Beheer beleggen? 

Centraal Beheer rekent aankoopkosten van 0,3% wanneer je geld inlegt in een fonds. Er zijn geen kosten als je van fonds verandert of je inleg verkoopt.

Start nu met jouw gratis beleggingsrekening bij Centraal Beheer! 

Met een Centraal Beheer beleggingsrekening profiteer jij van de voordelen die beleggen kunnen bieden, zonder dat je er talloze uren van je tijd in hoeft te investeren. Je maakt simpelweg een rekening aan en laat de experts van Centraal Beheer het beleggingswerk doen. Wij raden je dan ook aan om nu nog een beleggingsrekening bij Centraal Beheer te openen!