Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening » DEGIRO Beleggingsrekening

DEGIRO Beleggingsrekening

Beleggen DEGIRO Beleggingsrekening

DEGIRO is wereldwijd een van de meest bekende brokers. Veel mensen kennen deze broker dankzij de lage kosten, maar dat is uiteraard niet het enige waar je naar moet kijken. Daarom nemen wij in deze blog beleggen bij DEGIRO onder de loep: hoe voordelig is het precies, hoe is het gebruiksgemak en hoe kan je een DEGIRO beleggingsrekening openen? Het antwoord op deze vragen vind je hieronder.

DEGIRO beleggingsrekening iets voor mij?

DEGIRO kenmerkt zich dus door zijn lage kosten. Maar er zijn ook andere reden om voor deze broker te kiezen. Bijvoorbeeld als je:

  • Graag actief belegt;
  • Veel weet of wilt leren over handelen op diverse handelsmarkten;
  • Beleggen wilt uitproberen zonder hoge kosten te maken.

Hoe kan ik een DEGIRO beleggingsrekening openen? 

Een DEGIRO beleggingsrekening openen gaat ontzettend snel en duurt maar enkele minuten. Nadat je op ‘open een rekening’ hebt geklikt en je gegevens hebt ingevuld, worden je identiteitsgegevens en bankgegevens gecontroleerd. Dit gaat razendsnel en hierna kan je de handelsmarkten op!

Beleggen DEGIRO Beleggingsrekening

DEGIRO Beleggen: voor- en nadelen

De kosten van beleggen bij DEGIRO zijn onwijs laag
Zeer groot aanbod internationale handelsmarkten en beleggingsproduct
Veel mogelijkheden voor het maken van analyses
Ideaal platform voor actieve beleggers

x De vele mogelijkheden kunnen in het begin wat verwarrend overkomen

Wat zijn de kosten bij DEGIRO? 

Een DEGIRO beleggingsrekening openen kost niets. De kosten voor beleggingen verschillen per handelsmarkt. Het overgrote deel van de beleggingen is gratis, deze beleggingen vallen onder de term ‘kernselectie’ van DEGIRO. Voor alle handelsbeurzen waarop jij belegt rekent DEGIRO verder €2,50 per stuk per jaar. Al met al kunnen we stellen dat beleggen bij DEGIRO een van de meest voordelige opties is!

Gratis beleggingsrekening bij DEGIRO: Start nu! 

De naam DEGIRO valt snel als het over beleggen gaat, en dat verbaast ons niet. DEGIRO geeft je toegang tot een zeer groot aantal mogelijkheden, en dat tegen zeer voordelige tarieven. Als je een echte beginner bent heb je wel even nodig om bekend te worden met alle opties, maar daar staan dus een hoop voordelen tegenover. Wij raden je aan om vandaag nog te starten met beleggen bij DEGIRO!