Home » Beleggingsrekening » eToro

eToro Beleggingsrekening Openen?

etoro beleggen review, etoro beleggingsrekening openen

Het klinkt ideaal: op één plek zelf beleggen in een groot aantal verschillende handelsmarkten, én meekijken met succesvolle beleggers zodat je leert wat ze doen en hun stappen kunt volgen. Met eToro beleggen sla jij al die vliegen in één klap. In deze blog vertellen we je alles over eToro. We kijken naar gebruiksgemak, kosten en doorlopen de stappen van het openen van een eToro beleggingsrekening.

Voor wie is de eToro beleggingsrekening? 

De eToro beleggingsberekening zal bij jou in de smaak vallen, wanneer je:

  • Zelf wilt leren beleggen door andere beleggers te volgen
  • Zelf juist niet veel wilt doen en automatisch anderen nabootsen
  • Toegang wilt tot een groot aantal verschillende handelsmarkten
  • Beleggen wilt proberen zonder veel kosten te maken

eToro beleggingsrekening openen 

Een eToro beleggingsrekening openen is makkelijk en bovendien binnen een paar minuten gebeurd. Op de homepage van eToro springt de knop ‘ga van start’ direct in het oog. Hierna word je stap voor stap begeleid bij het aanmaken van je account. Voor de veiligheid van zowel jou als de broker wordt je account geverifieerd. Zo moet je bijvoorbeeld een identiteitsbewijs leveren. Het gehele proces is zeer overzichtelijk en je bent al snel klaar om te beginnen.

eToro beleggen app 

Met de eToro beleggen app op je smartphone heb jij altijd en overal toegang tot je portfolio. De app werkt fijn en snel en is erg gebruiksvriendelijk. Hij biedt onder meer toegang tot je portefeuille, analyses, handelsmarkten én het social trading gedeelte waarbij je dus met andere beleggers in contact kunt komen.

Voordelen van een eToro beleggingsrekening 

Social trading: kom in contact met andere beleggers en leer van elkaar
Gunstige tarieven
Copy trading: kopieer automatisch de handelingen van succesvolle beleggers
Handige beleggen app
Veel handelsmarkten

Open direct een gratis beleggingsrekening bij eToro! 

eToro beleggen is dus zeer geschikt voor mensen graag inspiratie opdoen bij mensen die al eerder successen hebben behaald. Daarnaast is eToro er voor mensen die geen tijd hebben om zelf te beleggen en automatisch het gedrag van andere beleggers willen overnemen. Ons advies is dus dat jij nu nog start met eToro!