Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening » InDelta

InDelta Beleggingsrekening: Alles over InDelta Indexbeleggen

indelta beleggingsrekening openen, Indelta beleggen, indexbeleggen

Als jij meer rendement wilt over je vermogen dan op de spaarrekening van je bank maar (nog) niet begonnen bent aan beleggen omdat dat misschien wat ingewikkeld lijkt, dan is een InDelta beleggingsrekening echt iets voor jou. InDelta beleggen kenmerkt zich door indexbeleggen en vermogensbeheer zeer eenvoudig te presenteren en richt zich op de lange termijn. In deze blog gaan we in op alle details van beleggen bij InDelta!

InDelta beleggingsrekening: voor wie is het? 

InDelta beleggen is er voor mensen die:

  • Geen zin of tijd hebben om zelf actief te gaan beleggen
  • Beleggen ingewikkeld vinden en toch rendement willen opbouwen
  • Willen beleggen voor de lange termijn (bijvoorbeeld voor pensioen)
  • Een alternatief zoeken voor de lage rente op de spaarrekening

Een InDelta beleggingsrekening: hoe werkt het? 

 Het openen van een beleggingsrekening is een fluitje van een cent bij InDelta beleggen. Je begint met een aanmaken van een account en het invullen van je persoonlijke gegevens. Daarna verifieert InDelta een aantal dingen. Hiervoor moet je enkele bewijsstukken aanleveren, zoals een identiteitsbewijs en een bankafschrift. Alles gaat makkelijk en snel en elke stap is voorzien van een heldere uitleg.

indelta beleggingsrekening openen, Indelta beleggen, indexbeleggen

De voordelen van beleggen bij InDelta

Zeer eenvoudig indexbeleggen
Beleggen in stabiele fondsen voor de lange termijn
Lage kosten en minimum inleg
Bepaal zelf je risicoprofiel

InDelta beleggingsrekening: wat zijn de kosten? 

InDelta beleggen staat bekend om de scherpe tarieven die er worden gehanteerd. Allereerst is het openen van een InDelta beleggingsrekening gratis. Daarnaast worden er geen kosten berekend voor het handelen in de indexfondsen. Het totale kostenplaatje bestaat uit 0,5% vermogensbeheer per jaar plus 0,07 procent overige kosten. Dat maakt InDelta een zeer voordelige broker.

Start direct met een gratis beleggingsrekening openen bij InDelta! 

InDelta beleggen wilt beheerd beleggen zeer eenvoudig houden en neemt twijfels weg bij mensen die beleggen misschien te ingewikkeld vinden. Zeer agressief en explosief beleggen zal je hier niet vinden, alles is gericht op stabiliteit en veilig rendement over je vermogen op de lange termijn. Uitermate geschikt dus als alternatief voor je spaarrekening, je bent er weinig tijd en moeite aan kwijt. Start daarom vandaag nog met indexbeleggen bij InDelta!