Ga naar de inhoud
Home » Beleggingsrekening » Plus500

Plus500 Beleggingsrekening: Korte Termijn CFD Beleggen

Plus500 cfd beleggen, Plus500 beleggingsrekening, cfd broker

Als jij op zoek bent naar een broker voor CFD beleggen, dan kom je al snel uit bij Plus500. Een CFD (contract for difference) is een vorm van beleggen waarbij je zelf geen eigenaar wordt van een handelsproduct. Je belegt als het ware in de koerswijziging zelf. Hieronder leggen we de Plus500 beleggingsrekening eens goed onder de loep zodat jij weet of het iets voor jou is of niet. We kijken naar hoe het werkt, de kosten en de voor- en nadelen. Lees snel verder!

Let op! 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s.

Plus500 beleggingsrekening: voor wie is het? 

Plus500 beleggen is er dus vooral voor mensen die willen handelen in CFD’s. Er zijn veel mogelijkheden en functies voor zowel de beginnende als gevorderde actieve belegger. Ook als je helemaal nieuw bent zit je hier goed: je kunt namelijk oefenen met een demo-account met nepgeld.

Plus500 beleggingsrekening openen: hoe werkt het? 

Je kan zó aan de slag met Plus500 beleggen. Eerst open je een account via je Facebook, Google of e-mailadres. Daarna worden je identiteit en woonplaats geverifieerd om te checken of je 18 jaar of ouder bent. Tot slot moet je een vragenlijst invullen om je bekend te maken met alle risico’s van beleggen. That’s it!

Plus500 cfd beleggen, Plus500 beleggingsrekening, cfd broker

Plus500 beleggen: de voor- en nadelen

Dé broker voor CFD’s
Oefenen met fictief geld
Helpdesk reageert snel

 x Alléén CFD’s

PLUS500: wat zijn de kosten? 

Een Plus500 beleggingsrekening openen en gebruiken is gratis, net als het storten van geld. Plus500 rekent kosten in de vorm van spreads. Dat is het verschil in aan- en verkoopprijs van de verschillende instrumenten. Verder zijn er nog enkele andere kosten, bijvoorbeeld wanneer je een instrument langer vasthoudt. Dit wordt de overnight premium genoemd.

Een gratis Plus500 beleggingsrekening: start nu! 

Zoals hierboven te lezen viel, is Plus500 beleggen voor veel mensen dé broker voor beleggingen in CFD’s. Plus500 is geschikt voor verschillende soorten beleggers, van beginner tot expert. De kosten zijn relatief laag en naast de desktop omgeving is er een handige app. Wij kunnen je dus zeker aanraden om zo snel mogelijk een eigen gratis Plus500 beleggingsrekening te openen! Veel succes.

Let op! 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s.